Ayahraushan tulis BLOG

MENGINTAI DETIK TERINDAH

Bila blog aku nak cecah 10 juta nih?

Posted by ayahraushan on 01/10/2012

Dah lama gile aku tak tulis blog…ni pun kena tanya pakcik Gugel kat mana letaknya blog aku …Fuuhh…baru jumpa. Dah jumpa, nak kena ingat password pulak…alahai..segala jenis nama haiwan aku bubuh dari kingkong sampai laa katak puru suma tak valid..Setelah bertenang sambil mengunyah maruku, baru dapat ilham nama sejenis haiwan nih…Alhamdulillah.

Yeaahh..akhirnya aku dapat juga masuk blog aku sendiri.. Tiba2 je aku teringin nak update blog ni setelah melihat berita kejayaan blogger yg tak cun tu…Fatin Liyana…Alaa..korang tak payah la nak google nama tu ..Tak cun pun..( ayat nak makan sorang hehe ) Khabarnya blog beliau dikunjungi berjuta2 manusia…Ramainyaaa.. Tak boleh bayangkan camana kalau berjuta orang datang ke rumah aku…Perghhh mesti jem gile melaka parking sampai Zoo sana.

Kartun ni aku lukis berdasarkan gambar beliau cik Fatin Liyana..

Alaa…Sama jugak laa mcm seblom ni aku lukis tengok gambar Tiz zakiah, Lisa surihani..( dah kawen sbb tu malas dah nak lukis dia )

Aku tertarik dgn costume yg dia pakai memang kalerful..kena sangat lah dgn jiwa aku yg mcm pelangi ni. Lagi pun aku baru nak blaja lukis guna tablet..jadi kena laa ada model yg mari-mari sket.Baru rajin melukis….hehe

Advertisements

One Response to “Bila blog aku nak cecah 10 juta nih?”

  1. nmd said

    moga datangnya bulan baru, ada entrry baru, semangat pun dtg seruuu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: