Ayahraushan tulis BLOG

MENGINTAI DETIK TERINDAH

Adegan Kucup Kening

Posted by ayahraushan on 10/04/2009

 

Antara pose yg wajib ada masa majlis perkahwinan anak muda zaman sekarang  adalah adegan kucup kening.

Biasanya untuk pose ni pengantin diminta duk mengadap mata bertentang mata..hidung bertemu hidung..

Telinga bertemu telinga…Diam seribu bahasa, kelu lidah hendak berkata…hehe ..kena pakai bahasa isyarat le..

 

Sebenarnya adegan macam ni best sbb dapat menggambarkan keromantisan pasangan itu serta nampak syahdu giler.

Mungkin  kucupan hangat itu boleh diumpamakan seperti cop mohor bahawa janji sehidup semati kita telah terpatri di dahi..

Haa…kakak kakak , sementara anak dah tido tu coba tengok kat cermin ada lagi tak kesan cop mohor tu kat dahi hehe..

Nasib baek laa zaman ayahraushan kawen dulu photographer tak suruh posing macam tu… hehe segan siut.

Bukan apa…Takut gabra punya pasal nanti adegan kucup kening tu, jadi punca segala-galanya pulak.

he he Ye lahh..punca segala-galanya! ngueh…malu aahh…

Advertisements

2 Responses to “Adegan Kucup Kening”

  1. effa mg said

    Wah wah…..
    Fa suka gmbr2 yg ayahraushan amik…
    Cantik2 kan??….Bukan fa puji muka fa tapi gmbr2nya sgt cantik…
    Nways Thank’s sbb sudi menghasilkan yg terbaik tuk fa & hubby…
    Thank’s a lots….

  2. Tq Effa…
    Kadang-kadang gambar cantek tu nasib aje…hehe yg tak jadi lagi banyak.
    Tapi memang nak dapat the right moment tu mmg susah laa..Pon nasib2 gak.

    Tukang tangkap gambar orang kawen ni slalu bermain dgn nasib..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: